• Eerlijke & verse producten
  • Geplukt door lokale helden
  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, morgen thuisbezorgd

Dagelijks overheerlijk vers fruit op je werk.

Ook daar helpt De Fruitman graag bij!

Fruit op het werk

Dagelijks overheerlijk vers fruit op je werk. Ook daar helpt De Fruitman graag bij! De Fruitman is namelijk ook bekend als De Buurman die wekelijks heerlijk vers werkfruit bezorgt bij vele bedrijven in Nederland. Zoveel mogelijk van lokale telers. Dat betekent vitaliteit en geluk voor de medewerkers én een eerlijke prijs voor de telers in de buurt!

Arbeidsvitaminen voor een mooie prijs

Werkfruit van De Buurman is maatwerk en bijzonder betaalbaar. We leveren al kistjes vanaf 35 stuks fruit per week. Maar we mogen ook bedrijven met duizenden medewerkers en landelijk opererende cateraars tot onze klantenkring rekenen.

 

In overleg bepalen we hoeveel fruit je wilt laten bezorgen en op welke manier. Dat kan bijvoorbeeld in leuke (statiegeld) Buurman-kistjes. Ook overleggen we welk fruit je wilt ontvangen: wellicht uitsluitend lokaal fruit, of ook vruchten zoals bananen en sinaasappels -altijd met duurzaamheidscertificaat- en seizoensproducten, zoals perziken en snoeptomaatjes.

》Wist je dat fruit op de werkvloer onbelast is en niet wordt gezien als loon? De kosten zijn aftrekbaar en de BTW verrekenbaar. Dat is mooi meegenomen!

Helemaal MVO-proof

De Fruitman, alias De Buurman houdt ervan de keten zo kort mogelijk te houden. Daarom zoeken we zoveel mogelijk naar telers in de buurt van uw kantoor en werken we met lokale teams. Zo garanderen we niet alleen dat de producten vers zijn. Het minimaliseert ook transport en daarmee de milieubelasting en kosten.

Profiteer van 25%
kennismakingskorting!

Vraag nu een offerte op maat aan voor Werkfruit van De Buurman. En profiteer de eerste week van 25% korting!  Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, bellen we je (op werkdagen) binnen 24 uur terug.